Om Tamaras Städ

Mer än 10 års erfarenhet inom städ och fönsterputs

Vi heter Tamara Tsoi och Pavel Jugaj som grundade i februari 2010 enskild firma Tamaras Städ och som blev ombildad till aktiebolag efter drygt två år och fick namnet Städservice Tamara Tsoi AB.

För skrivandes stund 2018-12-09 har vi drygt 200 nöjda kunder med upprepande städningar, och omsatte år 2017 ca 5 miljoner kronor.

Vår affärside är att:

  • Erbjuda Kunden personlig anpassad och miljövänlig service.
  • Erbjuda flera hushållstjänster i ett paket: veckostädning, trädgårdshjälp, fönsterputsning, bortförsling av sopor, enklare målararbete och dylikt.
  • Inte binda kunden med avtal, bara med ärligt och professionellt utfört arbete.
  • Hålla priser på en rimlig, konkurrenskraftig nivå.

 

All vår personal är försäkrad med Fora avtalsförsäkringar.

Vi innehar F-skattesedel och Ansvarsförsäkring och rättsskyddsförsäkring från Svedea.

2019.04.01 har vi tecknat kollektivavtal med Kommunal/Almega.

Historik

Tamaras Städ bildades i februari 2010 i dystert läge när jag (Pavel) blev arbetslös (fabriken som jag arbetade i flyttade  verksamheten till USA och Irland när krisen slog till, och alla 75 anställda from 2010.01.01 blev arbetslösa) och Tamara arbetade i knappt två år på ett stort städföretag som städerska.

Men arbetslösheten har en fördel, man får mycket ledig tid och eftersom det var svårt då att hitta ett verkstadsarbete (som jag kan bäst och gillar att göra) tog vi chansen att förbättra Tamaras arbetssituation (deltidsarbete med minimilön är ingen höjdare, fast hon fick många fina kommentarer och referenser för sitt arbete).

Våra fördelar var först o främst vår vilja, och att vi bor mitt i fint område med många hushåll med god ekonomi, vår erfarenhet från hemlandet om företagande (vi hade klädaffär där), Tamaras individuella förmåga att göra fint i huset och hennes arbetserfarenhet förstås. Vi hade dessutom flera bekanta som har öppnat eget i var sitt område och kunde hjälpa till med råd o tips.

Nackdelen var att vi hade ingen erfarenhet av företagande i Sverige, inga kunskap om skatter och övriga regler, som vi fick så småningom, och fortsätter få på olika kurser och seminarier.

Det var mycket kämpande i början, tex gjorde vi provstädning tre gånger hos en och samma kund tills hon blev nöjd med och bestämt att fortsätta med oss. Vi städar fortfarande hos Dem! Tack för det!

I september 2012 ombildades företaget till aktiebolag och heter nu Städservice Tamara Tsoi AB.

Hur som helst nu står vi på stadiga ben, har sammanlagt drygt 200 nöjda kunder och 16 anställda i personalen och fortsätter att kämpa för varenda kund!

År 2014 fick vi ”God kreditvärdighet” från UC.

Om du har frågor om någonting från våra tjänster låt oss få veta det

Kontakta Oss Här

Städservice Tamara Tsoi AB
Orgnr: 556901-2429
Adress: Värmdövägen 252
13142 Nacka

Telefon 073-849 81 41
E-post: tamarasstad@gmail.com